Dé kledingwinkel in Waregem voor dames, heren & jeugd

Bronxx focust als kledingwinkel op (jong)volwassen shoppers uit Waregem en daarbuiten. We werken met een vast assortiment merken die hun waarde en populariteit hebben bewezen en die kwalitatief hoog aangeschreven staan.

De filosofie van onze winkel? Jonge klanten moeten hier op hun gemak kunnen rondkijken en op elk moment raad en eerlijk advies kunnen vragen aan ons medewerksters. Die hebben zonder uitzondering een hart voor de mode en helpen dus met alle plezier!

kledij-voor-tieners-jeugd-jongvolwassene.jpg

Onze merken

We hebben een heel fraai assortiment merken voor jongedames en -heren, en voor tienermeiden en -jongens!

Carharrtt - Dames
Levi's - Tienermeisjes
Morgan de Toi - Dames
B.Young - Dames
Cars Jeans - Tienermeisjes
Levi's  - Tienerjongens
Cars Jeans - Tienerjongens
Carharrt - Heren
Element - Tienerjongens
Cost:Bart - Tienerjongens
Matinique - Heren
Blend - Heren
aanbod-op-maat.jpg

Aanbod op maat

Bij Bronxx vind je als jongvolwassene een aanbod waar je gegarandeerd je hippe ding scoort. Meer nog, als je tevergeefs zou zoeken, kan je hier altijd stukken bijbestellen – die worden normaal gezien binnen de twee dagen geleverd.

Onze grote sterkte is dat wij je kunnen helpen met kleding voor elke gelegenheid: outfit nodig om uit te gaan? Nieuwe en gemakkelijke kleren om naar school te gaan? Een hippe feestjeans die perfect matcht met je karakter? Je vraagt, wij hebben het!

Bekijk onze merken
bronxx-adviseren-kleding.jpg

De kleren maken de jongere

Ons geheime wapen? Een zaakvoerder die wéét hoe belangrijk de juiste kleding is voor jongeren en die er dan ook elke dag alles aan doet om een aanbod op maat te garanderen.

Omdat wij bovendien goed weten dat niemand houdt van opdringerige verkoopsters, stellen wij ons heel discreet op: we helpen of adviseren je alléén als je daar zelf om vraagt. En dan nog zullen we je geen kleding opdringen. No sir.

Contact opnemen