Dé kledingwinkel in Waregem voor dames, heren & jeugd

Wij focussen ons voornamelijk op (jong)volwassen shoppers uit Waregem en omstreken. We werken met een ruim assortiment aan merken en kunnen u hierdoor een breed aanbod aanbieden, van streetwear, casual tot high fashion.

De filosofie van onze winkel? Klanten moeten bij ons op hun gemak kunnen rondkijken en op elk moment raad en eerlijk advies kunnen vragen. Enia, Amber, Femke & Sarah hebben een hart voor de mode en helpen dus met veel passie & plezier ♥

IMG 8880 2 (1)
17 (1)

Aanbod op maat

Onze grote sterkte is dat wij je kunnen helpen met kleding voor elke gelegenheid: outfit nodig om uit te gaan? Een gemakkelijke oufit om naar school of werk te gaan? Een outfit die perfect matcht met je karakter? Jij vraagt, wij hebben het!

Wij streven elke dag naar maximale klantentevredenheid en dit doen we met een persoonlijke gerichte service. Hebben we iets niet meer in de winkel? Geen enkel probleem, wij kijken direct of wij dit kunnen bijbestellen. Ook voor alle retouches kan u bij ons terecht.

Merken
12 (1)

Geheime wapen

Ons geheime wapen? Een zaakvoerder die wéét hoe belangrijk de juiste kleding is en die er elke dag alles aan doet om u de hedendaags trends aan te bieden.

Omdat wij bovendien goed weten dat niemand houdt van opdringerige verkoopsters, stellen wij ons heel discreet op: we helpen of adviseren je alléén als je daar zelf om vraagt. En dan nog zullen we je geen kleding opdringen. No sir.

 

Contact opnemen