Shoppen met het hele gezin? Bij Bronxx natuurlijk!

Waar moet je, van Waregem en omstreken zijn om trendy outfit te vinden? Het antwoord: bij Bronxx! Wij streven namelijk dag in dag uit naar een fris en eigentijds aanbod voor dames, heren en jeugd. Wil je zelf op zoek gaan in onze winkel? Hey, ga gerust je gang en snuister tot je je favoriet ontdekt hebt! Heb je toch liever wat hulp? Dan staan ​​onze medewerkers klaar voor u  

Website (1)

Ontdek alles over de lente- & zomercollectie

Dit voorjaar zien we verschillende modetrends: broeken met volumineuze pijpen zijn weer helemaal in! Croptops en t-shirts die een streepje huid toveren zal je deze zomer ook vaak terug zien. 

Comfort blijft ook deze zomer de rode draad in de kledij. Kenners weten: oversized is het nieuwe overdressed. Drie trends die dit onderstrepen: de crops, de powerbroek en de verdwijnjas.

De extra's voor jouw outfit? Een aantal accessoires mogen in dit nieuwe voorjaar niet ontbreken in jouw garderobe. We noteren de minitas (liefst meerdere) en de broodnodige tailleriem. 

Bekijk onze merken
Shopping Bags

Meer dan kleding

Ten eerste door een all-in service aan te bieden, onder meer met bijbestellingen indien we iets niet meer op voorraad hebben & alle soorten retouches en ten tweede door ook ons ​​aanbod uit te breiden met accessoires als rugzakken, portefeuilles, mutsen, boxershorts, sokken, strikjes, riemen enzovoort. Waardoor je bij ons van kop tot teen gekleed naar buiten kan gaan. 

Twijfelt u soms wat u met elkaar kan combineren? Geen probleem, wij helpen u verder met de juiste combinaties zodat u telkens weer kan stralen. Ook voor tips voor het afwerken van uw outfit met de juiste schoenen of juwelen kan u bij ons terecht. 

Contacteer ons

Recent nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends

21 19/05/2021

Gaan er soms kledingstukken kapot tijdens het wassen? Of wil je graag weten hoe je beter wast? 
Wij geven hieronder enkel tips hoe het beter kan. Zo blijven in toekomst je kleren hun kleur en vorm beter behouden zodat jij er langdurig van kan genieten.

Lees meer
20 19/05/2021

Vanaf heden mogelijkheid tot betaling met consumptiecheques, ecocheques & cadeaucheques van Edenred, Monizze en Sodexo.

 

 

Lees meer
22 19/05/2021

Volg ons op onze socials! & blijf zo steeds up-to-date

Thank you for loving, sharing and caring

Lees meer