Kleding shoppen in Waregem? Bij Bronxx natuurlijk!

Waar moet de jeugd van Waregem en daarbuiten zijn hippe kleding vinden? Antwoord: bij Bronxx! Wij streven namelijk dag in dag uit naar een fris en eigentijds aanbod voor tieners en jongvolwassenen. Wil je zelf op zoek in onze winkel? Hey, ga gerust je gang en snuister tot je je favoriet ontdekt hebt! Heb je toch liever wat hulp? Dan staan onze medewerkers klaar. Niét om te verkopen, maar louter en alleen om te adviseren!

Onze must-see producten

Deze producten zorgen ervoor dat je trendy en hip voor de dag komt

bronxx-is-betaalbaar.jpg

Bronxx = betaalbaar

Bij Bronxx mikken we in de eerste plaats op stijlvolle en eigentijds, maar daarnaast op betaalbaar. We proberen ook maximaal rekening te houden met bepaalde gevoeligheden. Als jongere tussen 12 tot 16 wil je immers niet meer als kind worden gekleed, maar anderzijds vind je de kleding van volwassenen wellicht ook maar niets.

Daarom gaan wij resoluut voor een ‘jongvolwassen’ aanbod! Bijvoorbeeld met jeansmerken die smal tailleren maar zeker lang genoeg zijn!

Bekijk onze merken
all-in-service.jpg

Meer dan kleding

Bronxx is een kledingzaak, maar tegelijkertijd willen we meer zijn.

Ten eerste door een all-in service aan te bieden (onder meer met bijbestellingen, retouches … ) en ten tweede door ook ons aanbod uit te breiden met ‘jeugdige’ accessoires als rugzakken, portefeuilles, mutsen, boxershorts, sokken, strikjes, enzovoort. Zodat je hier zéker je ding vindt.

Contacteer ons

Recent nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends

cadeaubon 50 euro.jpg 23/11/2018

Er zijn terug 5 cadeaubonnen te winnen van elk 50€ : 2 manieren om er één te winnen:

 

*Like en deel onze pagina op Facebook en je maakt kans om een gelukkige winnaar te worden. De 3 winnaars worden op zaterdag 1 december om 18:00u bekend gemaakt via Facebook.

 

*In de winkel door je klantenfiche (via aankoop) in een doos te deponeren waar een onschuldige hand dan 2 gelukkige winnaars trekt op zaterdag 1 december om 18:00u en deze winnaars worden dan verwittigd via sms of mail.

 

Van harte welkom

Het Bronxx-team

Lees meer
img_0163.png 15/10/2018
  1. Gebruik voor kleding NOOIT wasverzachter, tenzij voor ondergoed
    • Wol wassen: steeds op kort programma van 30° en met slechts één soeplepel vloeibaar wasmiddel. Best volledig laten zwieren in een waszak en nooit in de droogkast stoppen.
    • Parels en pailletjes: liefst in een waszak wassen of omgekeerd in de wasmachine en dit met niet teveel wasmiddel en op kort programma. Daarna niet in de droogkast steken.
    • Gekleurde was: één soeplepel azijn bij het wasmiddel toevoegen om de kleuren extra te fixeren (daarnaast is het ook goed voor je wasmachine).
    • Donkere was: één soeplepel azijn bij het wasmiddel toevoegen en wassen met een wasmiddel voor donkere kleuren.
Lees meer
click.png 30/09/2018

De braderie in Waregem wordt dit jaar Spaans getint, daar wij verbroederd zijn met Spanje 😊. Wij zorgen van woensdag 3 oktober tot en met maandag 8 oktober voor een aangename Spaanse warme sfeer in de onze winkels en gaan ons klanten verwennen met 10% korting en met allerlei Spaanse attenties.

Lees meer

Onze merken

We hebben een heel fraai assortiment merken voor jongedames en -heren, en voor tienermeiden en -jongens!

Carharrt (dames)
Les temps des cerises
Levi's - Tienermeisjes
Miracles by Annelien Coorevits - Tienermeisjes
Morgan de Toi
Reset - Tienermeisjes
Volcom - (jonge)dames
Briand and Nephew - Tienermeisjes
B.Young
Cars Jeans - Tienermeisjes
Levi's  - Tienerjongens
Cars Jeans - Tienerjongens